​​De har problemet, vi har løsningen OG håndværkerne hele døgnet.

​Tlf.: 36 78 04 00

Mobil: 40 30 00 25

Kloakrenovering

Nye kloaksystemer:

Projektering og etablering af nye kloaksystemer tilbydes udført. Alle former for opgaver løses seriøst, kvalitetsbevidst, ansvarsfuldt og miljømæssigt korrekt.

Opgaverne kan løses i alle gængse materialer, så som PEH, PVC, PP, beton. glaseret ler, rustfri stål, støbejern, m.v. Vores medarbejdere er veluddannede og erfarne efter mange år i firmaet.

Reparation af kloak systemer:

Efter at have høstet meget erfaring, igennem firmaets mere end 30 års eksistens, har vi viden, problemløsningsevnen og ekspertisen til at løse stort set alle reparationsopgaver som vi vil blive stillet over for.

Det spænder sig over nedslidte kloaksystemer, rørbrud, utætte og nedslidte brønde, som tit er årsag til vand i kælder og fugtige kældervægge samt fundamenter. Nedbrudte fedt-, olie- og kemikalie udskillere, syreneutraliseringssystemer og nedsivningssystemer, disse repareres eller udskiftes når de ikke er funktions duelige længere.

Drænsystemer som ikke fungerer, repareres/retableres så dræningen af vand igen vil kunne foregå på betryggende vis.​

Vedligeholdelse og servicering:

Alle kloak systemer kræver vedligeholdelse og servicering. 

Vi kan tilbyde alle former for rensning og slamsugning, trykprøvning, TV-inspektion m.v. som kræves for at bevare kloaksystemets funktionalitet.


Vores døgnservice er altid kun en opringning væk og vores medarbejdere er altid villige til at hjælpe når problemerne opstår på bedst mulig vis.

Kvalitet og ansvar:

Alle opgaver udføres med stor omhu og respekt for omgivelserne og miljøet, tillid, kvalitetssans og ansvarlighed gør, at De, som kunde, trygt kan tilkalde os til udførelse af enhver opgave, vi løser opgaven på en måde hvor De som kunde og vi som firma, begge er tilfredse med det arbejde som bliver udført.

Vores godkendte kvalitetssikringssystem er meget omfattende og detaljeret. Vi sætter en ære i korrekt udførelse af enhver opgave.

Nye kloaksystemer, reparation af kloaksystemer, vedligeholdelse og service.

Ifølge lovgivningen skal alt kloakarbejde udføres af aut. kloakmestre.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på deres kommende boligforbedring etc.​

Vi tilbyder følgende

​Vi er medlem af:

DBE LYNGHOLM ApS

Nymarksvej 27

2650 Hvidovre

CVR: 67207211

Kontaktinformationer

Mail: 

lyngholm@dbe-lyngholm.dk

Døgnservice

Tlf.: 36 78 04 00

Mobil: 40 30 00 25

Vi tilbyder assistance ved akut opståede problemer,

24 timer i døgnet,

365 dage om året.