​​De har problemet, vi har løsningen OG håndværkerne hele døgnet.

​Tlf.: 36 78 04 00

Mobil: 40 30 00 25

Firmaprofil af DBE

Firmaet, der blev etableret i 1981, er en autoriseret kloakvirksomhed / entreprenørvirksomhed hvor ansvarlighed og tillid er vores byggesten. 

Vi ved at vi bærer et ansvar over for kunderne som vi servicerer i dagligdagen, samt for vores miljø.

Vores arbejdsområde spænder bredt over almindelige opgaver eksempelvis ganske småt vedligeholdelsesarbejde, til store erhvervsbyggerier, fundamentssikring og højvandssikring.

Herunder følgende indenfor afløbsområdet: Ny anlæg / reparation / renovering af spildevand, regnvand og dræninstallationer, både i kloakerede og u-kloakerede områder.

Nedslidte kloaksystemer, rørbrud, utætte og nedslidte brønde, som ofte er årsag til vand i kælder og fugtige kældervægge og fundamenter, nedbrudte fedt, olie og kemikalieudskillere, syreneutraliseringssystemer og nedsivningssystemer repareres eller udskiftes når disse ikke længere er funktionsdygtige.

Drænsystemer som ikke længere fungerer, repareres/retableres med nyt, så dræningen af vand igen vil kunne foregå på betryggende vis.

Etablering og projektering af nye kloaksystemer tilbydes udført. 

Alle former for opgaver løses for kunder med behov for seriøst, kvalitetsbevidst, ansvarsfuldt og miljømæssigt korrekt arbejde.

​Opgaverne kan løses med alle gængse materialer, herunder PEH, PVC, PP, beton, glaseret ler, rustfri stål, støbejern, m.v. vores medarbejdere er veluddannede samt erfarne efter mange år i firmaet.

Efter at have høstet megen erfaring ved kloakarbejde, gennem firmaets mange års historie, har vi opnået en ekspertise og evne til at løse stort set alle kloakopgaver, som vi vil bliver stillet over for.

Alle opgaver udføres med stor omhu og respekt for omgivelserne og miljøet, tilliden, kvalitetssansen, omhuen, miljøbevidstheden og ansvarligheden gør, at de, som kunde, trygt kan tilkalde os til udførelse af enhver opgave. " Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest " men løser opgaven på en måde hvor de som kunde, og vi som firma, begge er tilfredse med det arbejde som er blevet udført.

Vi kan med vores servicevogne tilbyde assistance ved akut opståede problemer, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

Vores kunder får altid en professionel og individuel rådgivning, hvad enten det drejer sig om såvel små som store opgaver da vores arbejde bliver udført efter et meget omfattende godkendt kvalitetssikringssystem, der sikrer kunden en ensartet høj kvalitet.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på deres kommende boligforbedring etc.​

Vi tilbyder følgende

​Vi er medlem af:

DBE LYNGHOLM ApS

Nymarksvej 27

2650 Hvidovre

CVR: 67207211

Kontaktinformationer

Mail: 

lyngholm@dbe-lyngholm.dk

Døgnservice

Tlf.: 36 78 04 00

Mobil: 40 30 00 25

Vi tilbyder assistance ved akut opståede problemer,

24 timer i døgnet,

365 dage om året.